top of page
portada3.jpg

Petita història

de la companyia

Al març del 1996 estrenem al Teatre Artenbrut de Barcelona el nostre primer espectacle:

EL CARGOL MOSSI I EL CUC


Després de fer temporada a l’Artenbrut, l’espectacle es representa a la 16ª Fira de Teatre de Tàrrega, on reb una molt bona acollida per part de crítica i programadors.
A partir d’aquí, comencem el nostre recorregut per poblacions de Catalunya, Festivals i Mostres com: Festival Internacional de Teatre de Titelles de Barcelona, La Mostra d´Igualada, Festival Sant LLorenç Savall, Mitmo, Mollet del Vallès, Mostra Rialles de Cerdanyola.


La companyia es consolida i estrenem cinc espectacles més en format de teatre, dos en format butxaca i una animació de carrer. Tots ells, adreçats a un públic familiar:


1997    - LA FORMIGA PIPA
2004   - L’ESTANY DEL GLOPET
2007   - PINXO, EL PICA-SOQUES ENAMORAT
2010    - EL RUSC DE LA MELINDA
2013    - FILUMÍ, CAÇADOR DE MOSQUITS


2013    - EL CARGOL MOSSI I EL CUC - Espectacle BUTXACA
2016    - LA FORMIGA PIPA - Espectacle BUTXACA


2018    - LA MELINDA BUSCA AMICS! - Espectacle de CARRER

Estrenem a teatres de Barcelona i fem temporada a sales com Teatre Artenbrut, Tantarantana, Teatre de l’Aire, Fundació Miró, SAT, Versus Teatre, Teatre del Raval, Sala Fènix...


Participem en campanyes escolars com les de “Anem al Teatre” de la Diputació de Barcelona, Pedagogía de l’Espectacle, Associació Cultural, Trifusió, Teatreactiu, Imaginautes, Bitó Produccions, L’Escola va de bolo...


Fora de Catalunya, hem actuat a Madrid, Saragossa, València, Alacant, Castelló, Salamanca, Ciudad Real, Sevilla, Palma de Mallorca, Santander. I en nombroses ocasions al Principat d’Andorra.

Al 2006, amb motiu del desé aniversari de la companyia, publiquem el conte en paper de “El cargol Mossi i el cuc“.

Des de l’any 2013, oferim dos dels nostres espectacles “EL CARGOL MOSSI I EL CUC” i “LA FORMIGA PIPA” en un format butxaca, per espais més petits com escoles, centres cívics i biblioteques. Com a activitat complementària fem Tallers de Titelles.

Al 2018 estrenem “LA MELINDA BUSCA AMICS!“, animació de carrer per a fires i festes ecològiques.

bottom of page